Ha det bra, Oslo!

I dag reiser jeg til Thailand. For to måneder (!). Dette er min første reise alene. Jeg gruer meg litt, og gleder meg masse. 

Jeg reiser ikke for å finne meg selv i et tempel eller en fjelltopp i Thailand. Selv om jeg sikkert kommer til å befinne meg i et par templer og fjelltopper i Thailand. Jeg reiser heller ikke for å finne svaret på noe. Selv om jeg kommer til å lære mye om meg selv og verden. Jeg er egentlig ikke en backpacker. Selv om jeg kommer til å gå ha den klassiske backpacker-looken med en stor grønn Bergans-sekk på ryggen. Jeg reiser for min egen helse. For kroppen trenger detox.

Først, skal jeg på thaiboxing-camp, for jeg vil tilbake til kampsport. Jeg har ikke helt hatt disiplinen til å dra jevnlig (eller i det hele tatt) innom Oslo Bokseklubb. Etter det, skal jeg gå i fjellområdene Nord i Thailand ved Burma og Laos. Og så blir det vannsport, meditasjon og strender i sør mot slutten av turen. Mellom alle disse tingene, blir det ferdigstilling av en roman.

Jeg gleder meg til å få litt distanse. Jeg gleder meg til å være litt alene. Vekk fra lille kjære Oslo. Selv om jeg kommer til å savne alle her hjemme, iblant.

Du kan følge med på reisen her på nettsiden, eller på Instagram.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *