Aon Raza Naqvi

Rimbok (kortfilm)

Rimbok er en kortfilm og musikkvideo om min tilværelse som kreativ og ung mann i Oslo i starten av tjueårene.

Prosjekt: Kortfilm
Tekst, manus og voice:
Aon Raza Naqvi
Regi, kamera og klipp:
Chris Helberg

En gang var jeg på vorspiel, men jeg følte ikke for å dra ut. Jeg var likevel der. Kanskje av forventningen som tilknyttes uttrykk som ”YOLO” og ”nyt det mens det varer”.

Men ingenting traff meg. Ingen låt, ingen samtale, ingen forventning til hvordan det skulle bli dritfett på festen. ”Wohoo!”. Jeg dro. Smått fortvilet uten å vite hvorfor, med en musikerdrøm i bakhodet, satt jeg meg foran en laptop og en mikrofon. Beaten fant jeg på Youtube. Men hva skulle jeg spille inn?

Til slutt bestemte jeg meg for å trykke play og bare bla gjennom rimboken min. Og i et prøveforsøk, på første forsøk, begynte jeg å rappe ting fra boken mens jeg bladde gjennom arkene. Små historier fra hverdagen. Skrevet på trikken, skolen, på byen, på morgenen.

Med minus hundre kroner på kortet lagde jeg denne videoen sammen med Chris Helberg. Jeg hadde låt og manus, Chris hadde talent og kamera. Jeg vil gjerne takke alle som ble med på å hjelpe en ung fattig student (meg) med å lage et godt produkt med ingenting annet enn godvilje som motivasjon. Fra sminkørene, til jentene som stilte opp og kompiser som engasjerte seg. Takk!

Andre prosjekter