Aon Raza Naqvi

Starten på starten: Kollektivet

B.A.W.S er et kreativt kollektiv. Et initiativ som senere har blitt et brorskap. En klubb som baserte seg på talenter i vennekretsen. En vennekrets med unge ildsjeler. En gruppe som spiste sammen.

Prosjekt: B.A.W.S
Rolle: Tekstforfatter og rapper
Konsept: Et kreativt kollektiv
Funksjon: Brorskap

Vennskapet består, vi spiser enda, bare gutta har blitt flinkere til å gjøre det om til levebrød. B.A.W.S er et kreativt kollektiv. Et initiativ som senere har blitt et brorskap. En klubb som baserte seg på talenter i vennekretsen. En vennekrets med unge ildsjeler. En gruppe som spiste sammen. Vennskapet består, vi spiser enda, bare gutta har blitt flinkere til å gjøre det om til levebrød.

Sammen vi lagde mye musikk, lagde t-skjorter med Urban og JLH, produserte videoer, hadde konserter, kødda og lo mye. Men viktigere enn noen av disse tingene var at vi ble voksne sammen. Det lærte oss å ta vår egen kreativitet på alvor:

#BAWSGANGOVERALLTING

Rap var inngangen min til tekst på norsk. Før det var det poesi. Målet mitt i livet var alltid å fortelle historier, og i mange år trodde jeg at det var noe jeg skulle gjøre gjennom rap. Med tiden innså jeg hvor stor manko det var for historiefortellere som så ut som meg, utenfor rap. Så jeg bestemte meg for å nå noen andre mål i livet først. Jeg ville ikke bli han rapperen som skriver bøker, men heller han som skriver bøker som også rapper. Og jeg gjør det iblant fortsatt, men mest for underholdning eller hjernetim. Sjelden gang på en featuring. Forrige var Arif - 8ball (fra albumet Highend/asfalt)

Andre prosjekter