Aon Raza Naqvi

BroShow

Et program om brorskap, vold, lykke, krenking og brocodes, blant mye annet. Abiel, Aon og Mikkel gir deg ufiltrert gutteprat, og utsetter hverandre for tester og utfordringer du ikke har sett på TV før. Se her!

Kringkaster: NRK
Rolle: Programleder
Utgivelsesår: 2016
Utmerkelser: Nominert som Årets Humorprogram av Gullruten.

En dag ringte telefonen. Det var Abiel Tesfai:

” Jeg vil at du skal bli med å lage en pilot”

“En pilot? På hva da?"

“Et program, et slags talkshow, vi får se, eller jeg vet ikke, men jeg tror du er riktig å ha med”

Noen uker senere stod vi på et kjøkken og lagde det første utkastet av det vi senere kalte BroShow.

Etter innsalg, skapte vi et team som ble mer som en familie; vi reiste sammen, spiste sammen, lo og diskuterte livets store og små temaer sammen, og utfordret hverandre. Man får et ganske tett bånd med de man jobber med når karakteren de utvikler er deg. Man dykker dypt inn i livene til hverandre for å komme til bunns i noe så diffust som "ekte".

Denne stemningen satte grunnlaget for en dynamikk, humor og åpenhet som kommer fram i serien. Og med Fahil Anweri og Li-Lian Ahlskog Hou bak kamera, Nora Ibrahim og Trond Aukland, med Kaja Eide på manus, Jim Hansen på regi, Hans Petter og Pia Borander, fikk vi akkurat det uttrykket vi så etter. Utrolige klippere og for et produksjonsteam. Senere er programmet blitt mye hyllet og var også nominert til Årets Humorprogram av Gullruten.

Kanskje det blir en sesong 2 en dag, det vet jeg ikke noe om, men faen, det hadde vært gøy. Jeg er utrolig takknemlig for å ha vært med på det her. Tilbakemeldingene tikker inn til den dag i dag av foreldre, lærere og kids. Det varmer hjertet, og det er en opplevelse jeg vil ha med meg hele livet.

Andre prosjekter