Veikrysset – på vei til romandebut

For noen måneder siden, skrev jeg min første roman. Problemet var at jeg skrev den for fort. På 30 dager. 180 sider. Dette går aldri gjennom, tenkte jeg. Noen måneder senere ble jeg kontaktet av to av Norges største forlag. Jeg brukte nesten mer tid på å finne ut hvor jeg ville levere boka, enn jeg brukte på å skrive den. Jeg prøvde alt fra å kartlegge magefølelsen fra dag til dag, til å søke råd hos fremmede, bekjente og venner. En dag satt jeg meg til og med her i håp om å finne svaret, midt mellom forlagenes bygg. Ingen hell. Til slutt samlet jeg to tomme hender og løftet de opp mot gud. Svaret ble “Gyldendal”. Går alt som det skal, blir dette min debut. Inshallah!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *