Høyer x Aon

I 2018 jobbet jeg en del med poesi. Det hele startet på Instagram. 

Å, nei, er jeg en av de tusenvis av poesi-kontoene? Det er det første jeg tenkte idet jeg startet å legge ut tekster. Med en frykt for at tekstene skulle forsvinne ned i en feed og bli borte uten effekt, bestemt jeg meg for å skille meg ut av mengden. Først med godt design, for jeg syns at bruk av font, bakgrunnsbilder og design er dårlig. Folk flest skriver bedre enn de designer. Jeg ville gjøre begge deler. Med Manisa Sanurklang og Halvor Nordrum utviklet en font, en stil og en følelse.

Det hele resulterte i mange likerklikk og at jeg ble kontaktet av Høyer i Oslo, som ville ha tekstene og designet opp på sine vegger. Og når Høyer kom inn i bildet, ble også klesmerket FRAM en del av samarbeidet. Målet var nå å ha en soft launch med en utstilling i butikk, for å feire at tekstene nå var på veggen. FRAM skulle trykke tekster på t-skjorter med Traad Oslo og klassisk musikk skulle spilles i bakgrunn.

Til utstillingen startet jeg på en løpende og dynamisk diktsamling som heter “Ting Vi Ikke Snakker Om”. Her er utstillingen:

Diktene kan kjøpes her: https://aonraza.shop/

Du kan også kjøpe de på Eger Høyer i Oslo, så fort en avtale er på plass.