BAWSGANGOVERALLTING

B.A.W.S er et kreativt kollektiv. Et initiativ som senere har blitt et brorskap. En klubb som baserte seg på talenter i vennekretsen. En vennekrets med unge ildsjeler. En gruppe som spiste sammen.

Vennskapet består, vi spiser enda, bare gutta har blitt flinkere til å gjøre det om til levebrød.

Being Artful With Style (B.A.W.S) hadde mange ulike personligheter i gruppen. Noen som vi ikke lenger har tilhørighet til, og andre som er der livet ut. For oss representerer det en epoke. Som renessansen. For mange var dette renessansen. I B.A.W.S fikk Arif vise hvilken plass han fortjente i musikk-Norge, det samme gjorde Philip Emilio. Akam1k3 fikk vise hvor fete bilder han kunne ta og hvor fantastisk kreativ han er i en arbeidsprosess. Ali Wali fikk sitt første møte musikkbransjen, det var her han la den første mursteinen som bygget Nora Collective. Didz gjorde jeans og mote, Zeshan Idris lager videoer, Sam prøver gjøre sin egen ting adskilt fra resten av oss og lista fortsetter. Jeg var artist, og tekstforfatter. Noe jeg er enda.

Sammen vi lagde mye musikk, lagde t-skjorter med Urban og JLH, produserte videoer, hadde konserter, kødda og lo mye. Men viktigere enn noen av disse tingene var at vi ble voksne sammen. Det lærte oss å ta vår egen kreativitet på alvor: Her er noen bilder:

Om du vil se nyere prosjekter fra B.A.W.S-folk. Følg de på Instagram:
@NoraCollective
@PhilipEmilio
@Akam1k3
@Riflabangbang
@Baltgws
@ZeshanIdris
@Aon__
@Didz

#BAWSGANGOVERALLTING